Ми працюємо! Наші менеджери допоможуть оформити замовлення

Дублерин для ворсових тканин "Osnova" 301b білий

  • Наявність:  На складі
  • Модель:  2006

75 грн.

  • 50 або більше 48 грн.
   


Мінімальна кількість для замовлення цього товару: 3.
Ви можете оплатити товар онлайн:

Опис

Виробництво одягу у великих обсягах, як і робота з індивідуальними замовленнями, завжди вимагали не тільки високого професіоналізму від майстрів, але й уміння вибрати хороші матеріали. Свого часу створення дублюючих матеріалів справило справжній фурор, оскільки дозволило якісніше працювати з багатьма тканинами. Сьогодні також можна підібрати особливий дублерин для пальто, костюмів, оздоблення, аксесуарів, по суті, для будь-яких потреб.

Коли йдеться про пошиття верхнього одягу, то варто дуже акуратно вибирати матеріал, оскільки часто в планах носити готовий виріб не один сезон. Пальтові тканини мають багато відмінностей, викликаючи складносщі в роботі з ними. Наприклад, для пальто з букле на кшталт оверсайз, потрібен матеріал, який сприяє легкому посиленню структури, а не деформує її. У цьому випадку оптимальним буде дублерин для ворсових тканин, який точно відповідає очікуванням.

Важливі характеристики дублерину

Як і будь-який інший тип дублерину, цей варіант має свої особливості, що сформувалися в результаті потреб основної тканини:

  • У складі – 100% поліестер.

  • Злегка тягнеться за ниткою утка.

  • Лицьова сторона має м'який ворс, що унеможливлює прояв клейового шару на лицьовій стороні пальта або піджака.

Це необхідно враховувати при побудові виробу та пошитті одягу. Необхідну кількість дублерину для ворсових тканин ви можете замовити в інтернет-магазині “Tailors”, ми подбаємо про те, щоб кожен наш клієнт у будь-якій точці України отримав ідеальний матеріал для роботи.

Характеристики

СкладПЕ - 100%
Вага (щільність)
35 г/м²
Ширина
1,5 м
Довжина рулону
100 м
Клейова Double dot, PA
Тиск1,0-2,5 кг/см²
Температура125-145 C°
Час10-15 сек